Οικολογικές Τσάντες - Αρχική σελίδα
Οικολογικές διαφημιστικές πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ NONWOVEN & WOVEN

Οι πάνινες οικολογικές διαφημιστικές τσάντες πολλαπλών χρήσεων έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή του Έλληνα καταναλωτή από την πρώτη μέρα του 2018.

Σίγουρα όλοι εσείς οι επιχειρηματίες που χρησιμοποιείτε οικολογικές τσάντες, θα έχετε ακούσει τους όρους "ΤΣΑΝΤΕΣ NONWOVEN" ή "ΤΣΑΝΤΕΣ WOVEN" ή "ΤΣΑΝΤΕΣ NON WOVEN ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" " ή "ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ".

τσαντες non woven - τσαντες woven
Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες, οι τσάντες NON WOVEN χωρίζονται στις απλές τσάντες nonwoven και στις τσάντες nonwoven με πλαστικοποίηση.

Ας τις δούμε αναλυτικά:

ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ NONWOVEN ΑΠΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

τσαντες non woven - τσαντες woven
Τα συνθετικά non woven υφάσματα ορίζονται ευρέως ως δομές φύλλων ή ιστών που συνδέονται μεταξύ τους με μηχανική, θερμική ή χημική σύμπλεξη ινών ή νηματίων (και με μεμβράνες διάτρησης).

Πρόκειται για επίπεδα, πορώδη φύλλα που κατασκευάζονται απευθείας από τον διαχωρισμό ινών ή από τετηγμένο πλαστικό πολυπροπυλένιο (PP) ή πλαστικό (PP) φιλμ.

Δεν κατασκευάζονται με ύφανση ή πλέξιμο και δεν απαιτούν μετατροπή των ινών σε νήματα κατά την παραγωγή τους.

Οι πάνινες τσάντες nonwoven κατασκευάζονται με 2 διαφορετικούς τρόπους:

ΜΕ ΡΑΦΕΣ: Πρόκειται για τον κλασσικό παραδοσιακό τρόπο ραψίματος με την γνωστή σε όλους μας ραπτομηχανή και διαθέτουν ρέλι ραψίματος.

ΜΕ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ: Ειδικές μηχανές υπερήχων (Ultra Sonic), αναλαμβάνουν να ενώσουν όλα τα κομμάτια τις τσάντας, ΟΧΙ με ράψιμο, αλλά με την μέθοδο της θερμοκόλλησης. Αυτή η μέθοδος έχει σαν αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του τελικού κόστους τις τσάντας.

Εάν λοιπόν οι πάνινες διαφημιστικές τσάντες δεν προορίζονται για την μεταφορά μεγάλου βάρους, τότε οι τσάντες non woven με θερμοκόλληση είναι καλή και οικονομική επιλογή. Διαφορετικά, εάν θέλουμε μεγαλύτερη αντοχή σε βάρος, ή μεγαλύτερο μέγεθος τσάντας, τότε οι πάνινες τσάντες nonwoven ΜΕ ΡΑΦΕΣ είναι πολύ ασφαλέστερη λύση.

ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ NON WOVEN ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

τσαντες non woven - τσαντες woven
Για το υλικό αυτής της διαφημιστικής τσάντας non woven με πλαστικοποίηση, ισχύουν τα παραπάνω αναγραφόμενα. Αυτό που αλλάζει είναι η πλαστικοποίηση (lamination).

Οι πάνινες τσάντες nonwoven με πλαστικοποίηση (laminated), διαθέτουν ένα extra συνθετικό υλικό (λεπτό στρώμα film), το οποίο είναι πρεσαρισμένο (κολλημένο) επάνω στο nonwoven ύφασμα. Το διπλό αυτό στρώμα (δηλαδή το nonwoven υλικό μαζί με το διάφανο film) μετατρέπεται σε ένα ενιαίο σώμα και μετά γίνεται τσάντα.

Σχετικά με την κατασκευή αυτής της τσάντας, ισχύει ο ίδιος τρόπος κατασκευής με ότι αναφέρεται παραπάνω. Μπορεί δηλαδή να κατασκευαστεί και με την παραδοσιακή μέθοδο με ράψιμο, αλλά και με τη μέθοδο της θερμοκόλλησης.

Οι πάνινες τσάντες non woven με πλαστικοποίηση, έχουν τρία πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις απλές (χωρίς πλαστικοποίηση):

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Το ειδικό αυτό λεπτό φιλμ με το οποίο είναι πλαστικοποιημένες, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανεξίτηλες εκτυπώσεις σε πολύ υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Η εκτύπωση μπορεί να καλύψει μέχρι και το 100% όλων των πλευρών της τσάντας με πλήρη τετραχρωμία της κλίμακας CMYK, δίνοντας στην τσάντα κορυφαία αισθητική και μετατρέποντας την σε έργο τέχνης.

ΑΝΤΟΧΗ ΦΟΡΤΙΩΝ: Μετά την πλαστικοποίηση, οι τσάντες αυτές αποκτούν μια ιδιαίτερα ανθεκτική και με μεγάλο πάχος επιφάνεια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην τσάντα να μεταφέρει με ασφάλεια αρκετό βάρος, που σε μερικές περιπτώσεις (ανάλογα με το πάχος του υλικού) ξεπερνάει τα 20 κιλά.

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ: Η επίστρωση του υλικού με το ειδικό φιλμ της πλαστικοποίησης, την καθιστά ουσιαστικά αδιάβροχη, μιας και κλείνει όλους τους πόρους του nonwoven υλικού.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ WOVEN

τσαντες non woven - τσαντες woven
Αναμφισβήτητα, οι διαφημιστικές τσάντες WOVEN είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ στις οικολογικές τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Για να έχετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το παραπάνω υλικό, κατ’ αρχήν θα πρέπει να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει η περιγραφή του: Η λέξη WOVEN στα Ελληνικά σημαίνει Υφαντό, Ύφανση, Πλέξη και το PP είναι η συντομογραφία ενός συνθετικού υλικού του πολυπροπυλενίου. Δηλαδή ο όρος WOVEN PP μεταφράζεται σαν Υφαντό ή πλεκτό πολυπροπυλένιο.

Το πολυπροπυλένιο (PP) είναι μια θερμοπλαστική ρητίνη που παράγεται από τον πολυμερισμό του πολυπροπυλενίου. Το υφαντό πολυπροπυλένιο δημιουργείται όταν νήματα ή λωρίδες πολυπροπυλενίου οι οποίες είναι μαζί υφασμένες (πλεγμένες) σε 2 δυο διαφορετικές κατευθύνσεις κάθετα και οριζόντια. Το αποτέλεσμα αυτής της ύφανσης / πλέξης, είναι ένα πολύ ελαφρύ και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικό υλικό, για την συγκράτηση και φύλαξη βαρειών αντικειμένων.

Οι διαφημιστικές τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων που κατασκευάζονται με WOVEN-PP είναι κατά κύριο λόγο μη τοξικές, αναπνέουν (επιτρέπουν την ροή αέρα), έχουν μεγάλη αντοχή στην συγκράτηση βάρους και προστατεύουν τα προϊόντα από ζημιές και χτυπήματα.

Συμπερασματικά, εαν θέλετε να προσφέρετε / πουλήσετε στους πελάτες σας μια διαφημιστική τσάντα για την οποία θα σας ευγνωμονούν για πολύ - πολύ καιρό (δεν χαλάει σχεδόν ποτέ), τότε οι οικολογικές τσάντες WOVEN είναι η μοναδική σας επιλογή.

Θα εκτιμηθεί τόσο πολύ κατά την χρήση της από τους πελάτες σας, που θα την χρησιμοποιούν σχεδόν παντού, μεταφέροντας / διαδίδοντας / διαφημίζοντας την εταιρεία σας και το λογότυπο σας με τον ποιο όμορφο και οικονομικό για εσάς τρόπο!

Δείτε δείγματα από προηγούμενες δουλειές μας.
Αρχή σελίδας
Σύγχρονες, οικολογικές λύσεις
μεταφοράς προϊόντων.
Τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Copyright© 2018
oikologikes-tsantes.gr

Χονδρική πώληση